Handige informatie

Veelgestelde vragen
Je bent hier:

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie zorgen dat mijn website snel online gaat?

Met WordPress kan de website redelijk snel live gaan. Als je je hebt voorbereid en goed weet wat je wilt (wat betreft teksten, afbeeldingen, etc), dan zijn enkele (werk)dagen soms al voldoende om een website te realiseren.

Zijn jullie Google Trusted?

Ja zeker! DUB-EDITS is een vertrouwde fotograaf door Google. Wij maken Virtuele street-view tours voor bedrijven!

Hoe lang duurt het voordat een videoproductie klaar is?

DUB-EDITS houdt van snel schakelen. De productietijd is van veel factoren afhankelijk maar gemiddeld is de doorlooptijd 2 à 3 weken. Maar het kan altijd sneller: We leveren ook producties af in minder dan 1 dag

Kunnen jullie ook slowmotion opnames maken?

Jazeker! DUB_EDITS is in het bezit van een camera die slowmo’s kan opnemen, waardoor er mooie vertraagde beelden ontstaan. Bovendien zit slowmotion er natuurlijk extra dramatisch uit. Het is dus ook uitermate geschikt om sfeer en drama toe te voegen aan een verhaal.

Is mijn video geschikt voor plaatsing op internet?

Ja. Video’s kunnen op verschillende manieren worden opgeleverd. In de meeste gevallen worden onze producties opgeleverd voor gebruikt op internet of intranet.

Wat kost een videoproductie?

Geen videoproductie is hetzelfde, de kosten zijn daarom ook anders per videoproductie. Wij berekenen de prijzen aan de hand van de specificaties en de duur van de video. Hierdoor kunnen wij heldere en scherpe prijzen hanteren voor alle videoproducties.

Welk videoformaat is de video?

Het videoformaat dat wij hanteren is in de meeste gevallen Full-HD 1920×1080 30fps. Omdat de video’s grotendeels online gebruikt worden is het niet nodig om hogere kwaliteit aan te leveren. In overleg kan altijd besloten worden om 2,5K of 4K video’s aan te leveren.

Kan ik een video laten maken met weinig budget?

Ook voor projecten met een klein budget is het mogelijk om een video te laten maken.

Kunnen wij ook voor ondertiteling zorgen?

Indien gewenst kan er ondertiteling worden toegevoegd aan een video.

Welke camera's worden gebruikt?

Voor alle filmopnames maken wij gebruik van DSLR-camera’s en CINEMA camera’s van Sony. Hierbij zijn de mogelijkheden om naast full-hd ook in 4K te filmen.

Hoeveel tekst moet ik schrijven voor een video?

Als je teksten gaat voorbereiden, reken dan op 100 woorden tekst per minuut video. Pak de stopwatch erbij en kijk hoelang de tekst is als je hem zelf rustig voorleest! Hou het kort en beknopt! In een video ben je ook tijd kwijt aan intro, outro en tussenblokjes.

Kon u niet uw vraag vinden?

Stel uw vraag hier! Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur uw vraag