360º Graden video laten maken?

Een 360 graden (VR) video is een video die de kijker de mogelijkheid geeft om 360 graden rond te kijken. Hierdoor krijgt de kijker het gevoel dat hij werkelijk aanwezig is op de plek van de camera. Bij een 360 graden (VR) productie wordt gebruikt gemaakt van een speciale camera met meerdere lenzen. In postproductie worden deze beelden aan elkaar geplakt. De video is te bekijken via mobiel, sociale media en uw website. De meest indrukwekkende ervaring heeft de kijker met een VR- bril.

Hoe werken wij?

 • 1. Concept ontwikkeling

  We denken graag mee om een video productie te produceren die de boodschap overbrengt op een unieke wijze. Tijdens de concept ontwikkeling luisteren we nauwkeurig naar wat uw doelen en verwachtingen zijn. In samenwerking met uw ontwikkelen we een plan voor het maken van de videoproductie.

 • 2. Offerte

  Aan de hand van de benodigde tijd en materialen en overige benodigdheden stellen we een offerte op.

 • 3. Opnames

  Met de nieuwste en beste opname apparatuur gaan we aan de slag met het maken van de opnames.

 • 4. Post productie

  Verschillende scenes worden aan elkaar gemonteerd en indien gewenst worden geluiden, muziek, animaties, teksten en logo’s toegevoegd aan de video.

 • 5. Oplevering

  De video wordt toegestuurd en pas als de klant tevreden is definitief opgeleverd. We kunnen de video opleveren als videobestand, maar ook helpen bij het plaatsen van de video op bijvoorbeeld Youtube of Facebook.

 • 6. Support

  Na oplevering van de video bieden we support en passen we indien gewenst de video aan.

Voorbeeld 360º video:

Dit is een 360 graden (VR) video in opdracht gemaakt voor Zijerveld Food te Bodegraven. Hier kunt u het proces zien van de kaasopslag en rijping in het pakhuis. 

Door het beeld met de muis te ‘slepen’ kun je zelf de kijkrichting bepalen.

Benieuwd naar ons werk? Ga dan snel naar onze 360º Video portfolio!

Hoeveel kost een 360 graden video?

 Een 360 video laten maken kan bij ons al vanaf 500 euro excl. btw. Een 360 graden foto kan bij ons al vanaf 95 euro excl. btw.  Naarmate de duur en complexiteit van video toeneemt nemen de kosten van de videoproductie toe.

Contact / Offerte aanvragen

Als u het formulier onderaan deze pagina invult kunnen wij gratis een offerte voor u maken. Dit houdt in dat wij gaan bestuderen hoe u het beste gebruik kunt maken van 360 VR promotie. We zullen kijken naar uw website, uw sociale mediamogelijkheden en advertentie mogelijkheden. U ontvangt een offerte van ons met alle nodige informatie. Als u het formulier heeft ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw offerte met u door te nemen.

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur bericht