DUB-EDITS

Video producties
Je bent hier:

Wat doen wij?

Wij zijn een professioneel video productiebedrijf dat elk denkbaar soort video kan produceren. Van Internet commercials en bedrijfsvideo’s tot promotievideo’s en branded video’s, en nog veel meer.

Als betrouwbaar bedrijf zetten wij in op de kwaliteit van ons eindresultaat. Wij willen dat u als klant 100% tevreden bent met de uitkomst. Wilt u een interessante video productie laten maken? Wij kunnen zorgen voor de gehele productie. Op alle vlakken kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Waarom voor ons kiezen?

Wij bieden onze klanten de beste diensten en oplossingen.

 • Wij verzorgen muziek voor elke productie
 • Wij verzorgen kleurcorrectie voor elke productie
 • Wij verzorgen voice-overs voor elke productie
 • Wij voegen effecten toe aan producties
 • Wij bieden support na oplevering van de productie
 • Wij verzorgen audionabewerking

Onze ervaring

Video producties
Voice-overs
Muziek
Kleur correctie
Support

Wat krijgt u?

Muziek

Wij zorgen voor passende en betaalbare achtergrondmuziek met officiële licenties voor video’s. De muziek is te gebruiken voor bijvoorbeeld radio- en TV-commercials, bedrijfsfilms, beurzen en presentaties.

KLEURCORRECTIE

Met kleurcorrectie kunnen we bepalen wat de sfeer wordt in de beelden. Warm of juist koel, het moment van de dag in kleur. We corrigeren ook de beelden zodat ze goed op elkaar aansluiten en het gevoel doorloopt.

SUPPORT

Na oplevering van de  video bieden we support en passen we indien gewenst de video aan. Wij kunnen u ook helpen met de distributie voor op Youtube en Facebook.

AUDIONABEWERKING

Wil je jouw productie laten afmixen? Ook het toevoegen van muziek en geluidseffecten of het afmixen van jouw productie op tijdcode is iets dat je bij DUB-EDITS uit handen kunt geven.

VOICE-OVER

Zoekt u een voice-over stem of wilt u een voice-over in uw video? Wij regelen de volledige voice-over voor u! Wij bieden een sympathieke, overtuigende en enthousiaste stemacteur. Betrouwbaar en betaalbaar en snelle levering vanuit eigen studio.

3-AXIS STABILISATIE OPNAMES

Met onze DJI Ronin zorgen we voor uiterst stabiele shots. Voor een super resultaat! Een 3-axis stabilizer is ideaal voor het filmen van soepele, bewegende shots.

Uitgelichte kanten van ons

Wat onze klanten zeggen.

Benieuwd naar ons werk? Ga dan snel naar onze video portfolio!

Het proces

 • 1. Concept ontwikkeling

  We denken graag mee om een video productie te produceren die de boodschap overbrengt op een unieke wijze. Tijdens de concept ontwikkeling luisteren we nauwkeurig naar wat uw doelen en verwachtingen zijn. In samenwerking met uw ontwikkelen we een plan voor het maken van de videoproductie.

 • 2. Offerte

  Aan de hand van de benodigde tijd en materialen en overige benodigdheden stellen we een offerte op.

 • 3. Opnames

  Met de nieuwste en beste opname apparatuur gaan we aan de slag met het maken van de opnames.

 • 4. Post productie

  Verschillende scenes worden aan elkaar gemonteerd en indien gewenst worden geluiden, muziek, animaties, teksten en logo’s toegevoegd aan de video.

 • 5. Oplevering

  De video wordt toegestuurd en pas als de klant tevreden is definitief opgeleverd. We kunnen de video opleveren als videobestand, maar ook helpen bij het plaatsen van de video op bijvoorbeeld Youtube of Facebook.

 • 6. Support

  Na oplevering van de video bieden we support en passen we indien gewenst de video aan.

Contact / Offerte aanvragen

Als u het formulier onderaan deze pagina invult kunnen wij gratis een offerte voor u maken. Dit houdt in dat wij gaan bestuderen hoe u het beste gebruik kunt maken van een video productie. We zullen kijken naar uw sociale mediamogelijkheden en advertentie mogelijkheden. U ontvangt een offerte van ons met alle nodige informatie. Als u het formulier heeft ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw offerte met u door te nemen.

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur bericht