Verschillende platforms

Wij kunnen uw stream op elk gewenst platform uitzenden. Of dit nu op uw Facebook account of uw YouTube kanaal is.

1080p tot 4K streams

Dankzij het gebruik van verschillende camera’s kunnen wij Full HD en zelfs tot 4K uitzenden.

Tot 9 camera's live

Wij kunnen tot 9 camera’s live regisseren en schakelen. Bij een registratie kunnen wij zelfs na het event beelden schakelen.

Snel bouwen

Dankzij ons team met de benodigde expertise kunnen we snel onze regie/ camera’s opbouwen en klaar maken voor de uitzending.

Waarom een livestream/ registratie van uw event?

Live streaming is een unieke manier om met nieuwe klanten in aanraking te komen voor uw organisatie.

Tegen een relatief kleine extra investering, kun je het publiek van je evenement enorm vergroten. Live streaming geeft kijkers het gevoel van eerlijke en transparante communicatie: een kijkje in de keuken van uw bedrijf of evenement. Dit achter-de-schermen gevoel zorgt er voor dat het publiek zich meer betrokken voelt bij uw merk op een persoonlijk niveau. Live geeft de pretentie dat er niks in scène gezet kan worden, en dat u een eerlijk verhaal presenteert. Live streamen, voornamelijk via Facebook live, vergroot de engagement met uw publiek. Kijkers blijven bij Live Video’s tot 3x langer kijken dan bij reguliere video’s! Tel hierbij op dat Facebook voorrang geeft aan live uitzendingen, en deze dus bovenaan verschijnen bij uw publiek.

De zichtbaarheid én vindbaarheid van uw bedrijf wordt vergroot.
Relatief goedkoop.
Meer betrokkenheid bij uw merk op een persoonlijk niveau.
U heeft een stap voor op concurrenten die nog geen live streaming gebruiken.
Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze meest recente live streaming project!

Het proces

 • 1. Concept ontwikkeling

  Wij denken graag met u mee om een live stream/ live registratie te produceren, en zorgen ervoor om de boodschap op een unieke wijze over te brengen. Tijdens de concept ontwikkeling luisteren we nauwkeurig naar wat uw doelen en verwachtingen zijn. In samenwerking met uw ontwikkelen we een plan voor het maken van de live stream.

 • 2. Offerte

  Aan de hand van de benodigde tijd en materialen en overige benodigdheden, stellen we een persoonlijke offerte voor u op.

 • 3. Bouwen

  We bouwen samen met ons team alle camera’s en de regie op.

 • 4. Live

  Live worden alle camera’s geschakeld en indien gewenst worden geluiden, muziek, animaties, teksten en logo’s toegevoegd aan de live stream.

 • 5. Oplevering

  Na de livestream word de gehele livestream toegestuurd. We kunnen de video opleveren als videobestand, maar ook helpen bij het plaatsen van de video op bijvoorbeeld Youtube of Facebook.

 • 6. Support

  Na de oplevering van de video bieden we support en passen we indien gewenst de video aan.

Contact / Offerte aanvragen

Als u het formulier onderaan deze pagina invult, kunnen wij gratis een offerte voor u maken. Dit houdt in dat wij gaan bestuderen hoe u het beste gebruik kunt maken van een live stream of een event registratie. We zullen kijken naar uw sociale mediamogelijkheden en advertentie mogelijkheden. U ontvangt een offerte van ons met alle nodige informatie.

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op, om de offerte met u door te nemen.

Stuur bericht