ONZE ERVARINGEN

Wij bieden u alle mogelijke creatieve diensten gebaseerd op ruim 4 jaar ervaring met diverse bedrijven uit alle sectoren.
Onze inzichten en strategieën zijn ook ontstaan door 4 jaar actief ondernemen.
Media research is een belangrijke peiler voor ons denkproces. We gebruiken alle creatieve vormen van marketingdata verzamelen en deze zijn ontstaan door ervaring met alle processen van marketing in de afgelopen jaren.
DUB-EDITS bestaat nu ruim 3 jaar en we hebben verschillende cliënten mogen bedienen met diverse media projecten. Deze ondernemingen zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en we hebben samen een langdurige relatie opgebouwd hierdoor.

ONZE ERVARING

Video producties
Editing
Fotografie
Marketing

ONZE KLANTEN

EEN WOORD VAN DE EIGENAAR

Lex Meijer is sinds 2016 directeur van DUB-EDITS “Voor mij is ondernemen een manier van leven, ik ben DUB-EDITS. Startende ondernemers geef ik vaak twee adviezen mee: doe je eigen ‘ding’ en sta volledig achter je product. Het bedrijf en je product zijn gebaseerd op jouw visie.”

“Ik bied een inkijk in uw onderneming en wil dit graag optimaliseren., zodat mensen een goed beeld en gevoel krijgen van uw bedrijf. Dat wil ik ook voor de toekomstige klanten van uw onderneming. : creatieve mensen die allemaal gelijke kansen krijgen en plezier hebben in hun werk. Dat ik deze visie mag naleven in mijn eigen bedrijf is een droom die uitkomt. Dát is voor mij de kern van succesvol ondernemen: leef je droom!”

Lex Meijer

Directeur / Editor/ Cameraman / Productie leider

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Diversiteit

Door de diversiteit van de vele media diensten die wij u kunnen aanbieden in één project. van websites tot 360 graden producties!

Respect

Wij respecteren uw wensen en ideeën over elk project die wij maken i.o.m met u. Wij willen dat u als klant 100% tevreden bent met de uitkomst.

Transparantie

Als betrouwbaar bedrijf zetten wij in op de kwaliteit van ons eindresultaat. Transparantie naar de klant toe is een belangrijke factor om snel te kunnen werken.

Integriteit

Integriteit is ook zeer belangrijk om een goede relatie op te kunnen bouwen met de klant. We werken samen met de mooiste organisaties in Nederland en in het buitenland!

BEDRIJFS FOTO'S